ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Το Peraiarooms είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι στην Ελλάδα ξεκινά στις αρχές Μαΐου και τελειώνει τον Οκτώβριο. Αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για διακοπές στην παραλία, αλλά θα βρείτε και πολλές ομορφιές το χειμώνα!

Προσκυνηματικές εκδρομές

Η Περαία βρίσκεται πολύ κοντά: στην ιερά Μονή Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή (16χλμ) και στη Μονή Αγίας Αναστασίας: Φαρμακολύτριας (26χλμ). Αναλαμβάνουμε την εκεί μεταφορά και αναχώρηση σας ή μπορούμε να συνδυάσουμε την επίσκεψη και στις δυο Μονές ανάλογα με την προτίμηση σας. Η θαυματουργή εικόνα Παναγίας Φανερωμένης στη Μηχανιωνα: Η Μηχανιωνα προάστιο της Θεσ/νίκης ανήκει στο Δήμο Θερμαϊκού (όπως και η Περαία) είναι γνωστή όχι μόνο σαν ψαροχωρι της περιοχής αλλά και για την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης στις 22-23 Αυγούστου κάθε χρόνο χιλιάδες πιστοί απ'ολη την Ελλάδα και όχι μόνο, πηγαίνουν για να προσκυνήσουν τη χάρη της.

Waterland - Waterpark

Tο πρώτο υδάτινο πάρκο που λειτούργησε στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα στη ΝΑ Ευρώπη. Βρίσκεται 12χλμ σε απόσταση από τη Περαία και είναι κάτι διαφορετικό το οποίο αξίζει κανείς να το δει. Κατόπιν συνεννόησης αναλαμβάνουμε την εκεί μεταφορά και αναχώρηση σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

T. +30 6977264264 E. info@peraiarooms.gr

Έχετε απορίες ή χρειάζεστε περεταίρω διευκρινήσεις ή επεξηγήσεις για τις υπηρεσίες μας;
Παρακαλώ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Μενού